Само преди ден, за 24 часа починаха трима души с

...
Само преди ден, за 24 часа починаха трима души с
Коментари Харесай

Притеснителни изводи след смъртта на трима от COVID-19 в Благоевград

Само преди ден, за 24 часа починаха трима души с ковид, настанени в Благоевградската болница. Въпреки напъните на лекарите в болничното заведение, борбата за живот изгубиха мъж от Банско, a през вчерашния ден - майка и щерка от разложкото село Горно Драглище.

Тримата, умряли от COVID-19 в Благоевград, имали плашещо общо между тях

Директорът на болничното заведение доктор Огнян Митев сподели, че сега имат шест заболели, настанени в инфекциозно поделение. Всички са с двустранна бронхопневмония, всички в не доста тежко положение.


Директорът на болничното заведение доктор Огнян Митев

Кошмарът няма край! Още една жертва на ковид в Благоевград, умряла е...

Не всички са с позитивни проби за COVID-19, само че всички са със признаци и се трерират като такива и в лечението, и при защитните меки, които се взимат за такива заболели.

Болницата разполага с задоволително кревати за момента. На този стадий има и задоволително лекари и медицински личен състав. Подготвени са и със защитни средства.



"Доколкото знам майката и дъщерята, който починаха, имат контактен мъж, който е наследник на умрялата. Той е изолиран и е под карантина. Други техни близки не знам да са били контактни с тях ", съобщи шефът на болничното заведение в утринния блок на Българска национална телевизия.

"За страдание и тримата умряли пациенти пристигнаха в тежко положение, а и със съпътстващи болести . Много бързо протекоха нещата при тях. Аз персонално присъствах в болничното заведение, на време ги преместихме в Реанимация и интубирахме, само че такива трагични неща се случват на всички места.

Всички би трябвало да извършват упътванията на Щаба от София. Това е единственият метод да преодолеем такива нещастия ", безапелационен бе шефът на благоевградската болница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР