Само преди ден депутатите от НФСБ на Валери Симеонов обвиниха

...
Само преди ден депутатите от НФСБ на Валери Симеонов обвиниха
Коментари Харесай

Депутат от НФСБ на Симеонов се саморазобличи в руска връзка!

Само преди ден депутатите от НФСБ на Валери Симеонов упрекнаха Волен Сидеров в отбрана на съветски ползи. Бърза информация в комерсиалния указател обаче сподели, че Волен Сидеров няма никакви търговски взаимоотношения с Руската Федерация.

Не по този начин стоят нещата с депутата на Валери Симеонов Георги Колев. Оказва се, че Георги Колев е в братска дружба с представителя на Руската федерация Владимир Филипович Коновалов, изразена в акционерното сдружение "К.М.К. ТРИУМФ " с ЕИК 130372687.

Интересна детайлност съгласно осведомени е, че третия акционер пък е доближен до Движение за права и свободи посредством кръга "асфалт и бетон ". Най-интересния факт в това акционерно сдружение е, че то е с адрес на ръководство гр. Банкя, ул. "Шейново " № 8.

Наш екип потърси на място въпросното акционерно сдружение, само че се оказа,че никой не е чувал за него, камо ли пък за 80-годишната Марийка Маринова Колева, която е член на съвета на шефовете и майка на депутата Колев, който инцидентно или не, не е заявил спор на ползи с майка си.

Още по-интересно се оказа, че на този адрес се намира приватизираното Специализираната Болница за Рехабилитация- Банкя, чийто изпълнителен шеф е бил точно депутата Георги Колев.

В следствие след приватизацията сдружението се свързва с името СБР-Несебър, което се ръководи от фамилията на депутата и водещия на предаване в СКАТ проф. Цветан Димитров.

Май всичко стартира да мирише на на поговорката "Крадецът вика: дръжте крадеца! ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР