Само преди броени дни Теди Кацарова пусна своята нова песен

...
Само преди броени дни Теди Кацарова пусна своята нова песен
Коментари Харесай

Теди Кацарова получи окей от мениджмънта на Мадона

Само преди броени дни Теди Кацарова пусна своята нова ария и клип към нея - кавър на Express Yourself на Мадона - обща версия на диско парчето с Дидо от DeepZone, споделя уеб сайтът life.dir.bg.

- Теди, кажи по какъв начин се случи по този начин, че дружно с Дидо от DeepZone решихте да извършите кавър на едно от най-хубавите диско части на Мадона Express Yourself, каква е историята зад този кавър?
- Истината е,че с Дидо се видяхме заради предпочитание от моя страна за ново парче и се събрахме да го създадем. По същото време той правеше няколко планове с кавъри на песни от 80-те и 90-те.

Попита ме дали имам време да изпея кантото на Express yourself на Madonna и аз си споделих за какво не. Любимо парче от времето, когато се правеше супер мелодична музика.

Записах го много бързо и с кеф. Много съм щастлива,че той ме предложения да вземам участие в този план. Беше чисто наслаждение.

- Ти показа, че в действителност тази ария няма други кавъри и това е първият подобен, това значи ли, че той е стигнал или следва да стигне до екипа на Мадона и даже до самата нея?
- Да, за наше голямо благополучие песента беше утвърдена от мениджмънта на Мадона и правата отдадени. Издаде ни международния съветски лейбъл Which bottle и парчето към този момент е по всички платформи.

- Разкажи повече за съветския лейбъл, с който работите? Очаквате ли песента да пробие и на съветския музикален пазар?
- Определено работата с тях е фантастична. Дидо е индивидът виновен за свръзката лейбълът Which Bottle и договорът,който подписахме е за разпространяване в целия свят.

- Видеото на денс кавъра ти на Express Yourself е ужасно, не го споделям, тъй като имам присъединяване в него, а поради концепцията да представиш надарени, цветни и забавни хора с маски и по-късно без маски. Защо реши да заложиш на тази идея, какво искаш да кажеш с нея?
- В този интервал на обезличаване с маски и боязън,единственото ни избавление е изкуството,музиката и спорта. Идеята на клипът е за миг да забравим проблемите и да изразим себе си,да се освободим от страховете си,да погледнем позитивно на живота и да се насладим на дребните моменти с околните ни хора.

Във всеки човек е заложена креативност,красота и предпочитание за развиване. Ние би трябвало да се борим да продължим живота си въпреки и в тези тежки условия на пандемия. Музиката е универсалното лекарство!

Благодарна съм на всички луксозни мои другари,които участваха в снимането на клипа. Буквално захвърлиха задръжките! Даже и аз самата в компанията на татуирания модел - Михаил Бериша.

Режисьор още веднъж е Костадин Кръстев - Коко, а монтажът е дело на Красимир Николов, а криейтив шеф на продукцията е Даниел Младенов. Благодаря на всички за реализацията и хъса с който работиха въпреки и в толкоз чудноват интервал на lockdown.

- Какви са ти проектите за концерти тази пролет, лятото, могат ли въобще музикантите в тази обстановка да имат някакви проекти за концерти? Публиката към този момент е прежадняла за концерти онлайн.
- Миналото лято плаках с публиката от сцената. Толкова ни липсват концерти,срещи с хора.

За един реализатор да го лишиш от работата му да твори е еднакво на прочувствена гибел! Радвам се,че не преставам да работя въпреки и не на 100%. Човек когато има предпочитание се преориентира и към заниманията си.

Заедно с фитнес инструкторът ми Владислав Хаджиперев създадохме BIOLOGICHNI - един кулинарно здравословен блог с лесни предписания и препоръки по какъв начин да поддържаме здравословен метод на живот. Важното е да намираме смисъл да се усмихваме всеки ден и да обичаме!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР