Само преди броени дни Respawn Entertainment обещаха дълга и ползотворна

...
Само преди броени дни Respawn Entertainment обещаха дълга и ползотворна
Коментари Харесай

Apex Legends – съвети и трикове

Само преди броени дни Respawn Entertainment дадоха обещание дълга и ползотворна поддръжка на Apex Legends, само че в следствие, избутвайки проектите за още Titanfall игри. Вярно е, че интереса към играта в Twitch спада, изключително след спорния първи сезон, само че когато в дебютния си месец правиш близо 100 милиона $ (от безвъзмездна игра), вероятността е ясна. Затова и след първа и втора част на самобитният ни гид към Apex Legends, продължаваме със

Битките
- Както е в множеството Battle Royale заглавия, играчите първо биват повалени (на четири крака), след което могат самостоятелно да бъдат отстранени или всички убити при повалянето и на последния човек от тима. За това нещо, още веднъж има характерен, различим тон, както и специфична имитация при избиването на цялостен отряд.

- Обикновено можете да се възползвате от повалените играчи, с цел да разберете дали останалите от противниковия тим са в непосредствена непосредственост. Но имайте поради, че има един необичаен предмет, който разрешава самовъзкресяване и няма по какъв начин да знаете дали в действителност, не ви примамват.

 Apex Legends – препоръки и трикове (част 3)

- И още веднъж, както е и в другите игри от жанра, гледайте да игнорирате повалените съперници, изключително в случай че останалите от екипа са живи и представляващи опасност. Новаците се концентрират да довършат повален съперник, който нищо не може да им направи, тотално забравяйки за останалите.

- В тази игра рядко остава време за ултимативните умения – може би прочут минус за Apex Legends е, че борбите са толкоз скоростни, че ултиматите остават на назад във времето. Не единствено, че се пускат прекомерно постепенно за междинната скорост на багра, само че и са очевадни за съперника – по кое време и къде ще ударят. Използвайте ги единствено в най-краен случай, в действителност.

- Може би ви е направило усещане, че гранатите се екипират с един бутон, само че се хвърлят с различен бутон – в следствие, гранатите по-скоро се употребяват за избран миг или с готова тактика, в сравнение с в паник обстановки.

 Apex Legends – препоръки и трикове (част 3)

- За разлика от игри, като Call of Duty, където патроните удрят непосредствено и на момента, в Apex Legends има понятия, като " скорост на патрона ", " полет на патрона " и " траектория на патрона ". Затова и би трябвало да имате поради неща от рода на разстояние до съперника, дали съперника се движи и така нататък

- Повечето от оптиките разрешават доближаване при прицелване – това става с Left Shift на PC и L на контролера.

Екипировката
- Когато вземете оръжие, то постоянно ще бъде с цялостен пълнител – тъй че, даже останалите да са обрали амунициите в близост, промяната на оръжието, ще ви даде опция за отплата.

- Спрямо типа на амунициите, оръжията са разграничени на цветове – в долния десен ъгъл на HUD-а се вижда какви боеприпаси да употребявате.

- Прибирайте плячката със скоростта на светлината – всичко, което вършиме в тази игра би трябвало да е бързо и колкото по-бързи ставате с практиката, толкоз по-добри ще сте. Казваме това, тъй като тъкмо при обиране на плячката се губи време в разсъждения и разглеждане, а това ви прави уязвими за съперника. С времето би трябвало да се научите да разпознавате дребните прозорчета на оборудването и единствено с периферията да регистрирате кое можете да екипирате, кое да размените и кое въобще да не вдигате.

 Apex Legends – препоръки и трикове (част 3)

- За разлика от PUBG, където има миг на съмнение коя каска е по-разбита, при Apex Legends, както Shields, по този начин и Helmets са на макс при взимането им от съперника.

- Кутията на поваления зложелател (или death box-a) носи цветова сигнатура по отношение на качеството на оборудването вътре. Така че, в случай че убиете съперник с топ предмети (златиста раница), тяхната кутия ще свети в златист цвят, до момента в който някой не я прибере. Когато приключите стълкновение, оглеждайте се главно за лилави и златисти кутии – там са най-ценните предмети.

- Златистата плячка има безусловно същите статистики като лилавата (предния тиър) – разликата идва от специфичния бонус, като златната ризница, която изцяло регенерира щита ви, в случай че употребявате завършващ удар върху съперник.

 Apex Legends – препоръки и трикове (част 3)

- Давайте ултимативните си ускорители на медичката (Lifeline), с цел да може да вика по-често колета с хранителни запаси. В избрани моменти по този метод издавате позицията си, само че с добра екипировка, ще сте подготвени за всяко предизвикателство.

- Екипировката се закача автоматизирано към оръжията, в случай че е допустимо – в случай че може да се закачи и за двете, тогава по дифолт отива там, където има свободен слот; в случай че и в двата случая има свободен
слот, ще се закачи към това, което носите сега. В екрана с инвентара можете да разменяте оборудването.

- Екипировка и амуниции, които не могат да бъдат употребявани с нищо, което към този момент сте екипирали, ще имат алено кръстче в инвентара – с изключение на, в случай че не са редки, по-добре ги изхвърляйте и освобождавайте място за нещо по-полезно.

 Apex Legends – препоръки и трикове (част 3)

Следва продължение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР