Само преди близо месец се роди третото детенце на Тервел

...
Само преди близо месец се роди третото детенце на Тервел
Коментари Харесай

Тервел Пулев очарова със снимка от разходката си с малкия Самуил

Само преди близо месец се роди третото детенце на Тервел Пулев, а в този момент той показа обаятелен кадър с дребния му наследник. Гордият баща и боксова звезда показа кадър, на който виждаме по какъв начин той гледа своя правоприемник.

" Любов " - това е думата, която боксьорът е споделил във Фейсбук и е отбелязал, че се чувсва блажен. На фотографията виждаме, че Пулев държи количката и се радва на бебето. До момента Тервел и половинката му Диана Ненова не са посочили лицето на Самуил, който проплака навръх Благовещение.

Виж още:

" На Християнския празник Благовещение - деня, в която Архангел Гавриил оповестява на Дева Мария, че ще роди Божия наследник, се роди третото ни момче -Самуил ", написа тогава той. Традицията още веднъж е спазена и момчето е кръстено на български държател. Гордият баща заяви след раждането, че бебето и майката са били в чудесно здраве. " Работата и кариерата са значими, само че за мен постоянно фамилията и децата са стояли преди всичко! Нямам самообладание да ги видя онлайн! ", написа още Тервел.

А че ще става татко, Тервел Пулев разгласи часове преди раждането. " В последния 12-ти рунд се намира нашето семейство, в случай че използван професионалната боксова терминология за етапа от бременността на моята половинка в живота - Диана ", написа Пулев. " Слабо е да кажа, че извънредно доста се вълнуваме, само че най-късно на следващия ден 25-ти март на бял свят би трябвало да се появи още един човек с семейството Пулев- в мъжки жанр, тъй като прогнозите са да бъде още веднъж момче ". 

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/TervelPulev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР