Само половин година след като „Милионерката“ се превърна в бестселър,

...
Само половин година след като „Милионерката“ се превърна в бестселър,
Коментари Харесай

Венета Райкова представя роман №8 - slava.bg

Само половин година откакто „ Милионерката “ се трансформира в бестселър, една от най-успешните и продавани български писателки Венета Райкова предизвика публиката с нов ефектен разказ.

Изпълнен с интриги, мръсни игри и доста звезден искра, „ Куклите “ разкрива какво се случва зад затворените порти на музикалния бизнес у нас. Книгата, издавана от „ Ентусиаст “, към този момент провокира невиждан интерес измежду читателите, а предварителният ѝ тираж беше изчерпен единствено за 3 дни.

Те имат блестяща кариера, само че копнеят да намерят идеалния сътрудник. Често обаче се лутат в избора на мъж, тъй като не могат да си отговорят на въпроса какво желаят от половинката си – пари, обич или секс. Бурни пристрастености и ненавист, подли номера, обири на мъже и песни, гняв и отплата са част от всекидневието им. Те са куклите – обожаваните от всички певици на най-голямата музикална компания.

Начело на огромната империя е амбициозната Рая. Но единствено за момент всичко за нея се срутва и тя попада в пандиза. Музикалната кралица се сгромолясва от пиедестала, на който сама се е качила с помощта на упорита работа и на мощната си вътрешен глас по какъв начин се основават звезди и шлагери. Дали Рая е жертва, или е победител? Ще стане ясно, когато тази мощна жена излезе на независимост и изиска да си върне своето.

Съпругът ѝ Божидар е най-успешният музикален продуцент в страната. Той може да сбъдва фантазии и да основава звезди, само че пристрастен в многочислените си случки с дами, от дълго време е изгубил посоката в персоналния си живот.

За някои от героите в „ Куклите “ играта завършва, а за други едвам в този момент стартира. Кралицата на бестселърите Венета Райкова повдига завесата над техния излъган свят и споделя историите им – без маски и без лъскави илюзии.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР