Само около 10 души изгледаха премиерния филм Billionaire Boys Club

...
Само около 10 души изгледаха премиерния филм Billionaire Boys Club
Коментари Харесай

Фенове не искат да гледат Кевин Спейси на голям екран

Само към 10 души изгледаха премиерния филм Billionaire Boys Club с присъединяване на Кевин Спейси този петък. Това стана ясно от систематизираните данни от киносалоните в Щатите.

Лентата дебютира на огромен екран в края на предходната седмица, като от боксофиса е събрал едвам 126 $. Според информация на The Hollywood Reporter, заглавието е било налично в 10 салона, които продават билети за прожекциите приблизително за малко повече от 10 $. Това значи, че във всяка една от локациите, са участвали не повече от един или двама фенове на седмото изкуство.

Сюжетът на Billionaire Boys Club е въодушевен от действителни събития за нощно заведение със същото име. Действието се развива през 80-те години на предишния век в Южна Калифорния.

Припомняме, че името на Спейси бе опетнено, откакто артистът бе упрекнат от собствен сътрудник в полов тормоз. Малко по-късно холивудският ас бе уволнен от шлагера на Netflix “Къща от карти “, а Ридли Скот „ изряза “ всички подиуми с него от продукцията си „ Всички пари на света “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР