Само няколко дни след световната премиера на изцяло новото спортно попълнение в

...
Само няколко дни след световната
премиера на изцяло новото спортно
попълнение в
Коментари Харесай

Време за губене: Конфигурирайте своето Lamborghini Urus

Само няколко дни след световната премиера на напълно новото спортно попълнение в моделната линия на легендата Lamborghini, първото същинско SUV предложение на марката- Urus, получи и свой онлайн конфигуратор.

Възможностите, които предлага конфигураторът са впечатляващи и всеки който пожелае може да позагуби няколко десетки минути от своето свободно време в разцъкване и индивидуализация на изображението. Вариантите варират от стандартните, като цветово осъществяване на екстериора и спирачните апарати, през няколко модела, размера и цветови варианта на джантите, панорамен таван, релси на покрива, два разновидността на изпълнение на долната част на предната решетка, няколко разновидността на накрайниците на изпускателната система и други.

Потребителите могат да се “заиграят ” много съществено и при конфигурирането на интериора, като тук измежду акцентите са възможността за поръчка на Urus в четириместен вид, избор между карбонови или дървени приложения, добавяне на мултимедия за задните седалки и други.

Като алтернатива, в оборудването Lamborghini URUS могат да бъдат включени прожекционен информационен екран за лидера, система за нощно виждане, отваряне на багажника с жест крайници под бронята, както и няколко асистиращи придвижването системи.

Луксозният състезателен SUV модел е оборудван с бензинов V-образен, осемцилиндров двигател с работен размер от 4 литра и максимална мощ от 650 конски сили, който е смесен със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия.

ще предложи максимална скорост на придвижване от 305 км/ч, възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди, от 0 до 200 км/ч за 12.8 секунди и възможност за прекъсване от скорост 100 км/ч до 0 за 33.7 метра.

Първите притежатели на Urus, цената на което в Европа започва от 171 429 евро, ще получат своите нови коли през пролетта на идната година.

Своето Lamborghini Urus можете да персонализирате
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР