Само няколко дни след началото на обновената версия на SUV модела

...
Само няколко дни след началото на
обновената версия на SUV модела
Коментари Харесай

Bentley с нови аксесоари за обновената BENTAYGA

Само няколко дни след началото на обновената версия на SUV модела си BENTAYGA, Bentley анонсира детайлности за новата линия аксесоари, налични за автомобила.

Основният акцент в новата гама продукти за доработка на Bentley BENTAYGA е специално разработената от експерта в областта на изпускателните системи Akrapovič спортна конфигурация, която по думите на автомобилния производител дава обещание още по-отличителен тон. Изработена от исполин, системата е въодушевена от тази, с която беше оборудвано , поставила рекорд за SUV модел на емблематичното високопланинско съревнование Пайкс Пийк в САЩ.

В линията аксесоари за BENTAYGA са включени също по този начин комплект пътни и голф чанти, нови модулни системи за товарното отделение, спомагателен багажник за тавана, нови защитни постелки за пода и други.

Собствениците на , които са и почитатели на велосипедите, могат да разчитат на нов багажник с опция за транспортирането на до 3 колела, а допълнителна отбрана за купето се гарантира с двата модела специално оразмерени покривала, основани с идеята за отбрана на автомобила на закрити и открити пространства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР