Само няколко дни, след като започна монтирането на новите ограничители,

...
Само няколко дни, след като започна монтирането на новите ограничители,
Коментари Харесай

Вандализмът по Графа започна

Само няколко дни, откакто стартира монтирането на новите ограничители, които разделят пешеходната зона от трамвайните релси на столичната улица " Граф Игнатиев ", започнаха и вандалските прояви.

През почивните дни незнайни са изкъртили един от ограничителите, а други два са развалени.

 По-малки ограничители инсталират по Графа
По-малки ограничители инсталират по Графа

Лично проектант Здравков показа новите ограничители

Пред Нова създателят на плана за ремонт на улицата арх. Иво Пантелеев изясни, че към този момент е ревизирал мястото от улицата. По думите му е изкъртен единствено един ограничител. Други два пък били очевидно развалени или счупени.

Само един от ограничителите е откъснат в опит да бъде изтръгнат. Със сигурност има и два ограничителя, които са развалени или счупени, което е изисквало потреблението на инструмент , съобщи Панталеев. Според него е невероятно това да стане на ръка, тъй като изисква нечовешка мощ.

 Барбалов желае да види персонално триъгълните призми по Графа
Барбалов желае да види персонално триъгълните призми по Графа

Основната му цел е да пусне трамваите по Графа

Като чух през вчерашния ден за това неприятно събитие, ние обиколихме, само че имаше сняг и не можахме да забележим всичко, сподели архитектът и добави, че към този момент са инсталирани единствено 20% от ограничителите.
Останалите 80% следва да бъдат закрепени на улицата и ще се намерения дали да не се подхващат спомагателни ограничения за анкерирането на ограничителите.

Архитектът разяснява и че ограничителите са нужни, тъй като маркират пешеходната зона от трамвайното шосе. Ще се мисли за по-бързото разчистване на оборудванията, тъй че да са забележими. Той уточни, че напълно скоро трамваите ще тръгнат и те ще бъдат доста тихи, заради което хората би трябвало да внимават, тъй като през последните месеци евентуално са привикнали без трамваи по " Графа ".

 Трамваите потеглят по Графа за Коледа
Трамваите потеглят по Графа за Коледа

Строителните действия по булеварда са на финалната права, увери Крусев

 Махат оградите на Графа
Махат оградите на Графа

Пускат трамваите по Графа пробно от на следващия ден
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР