Само няколко дни след като разпространи първото изображение и подробности за изцяло

...
Само няколко дни след като разпространи
първото изображение и подробности за
изцяло
Коментари Харесай

Opel потвърди състезателна версия на новата Corsa

Само няколко дни откакто разпространи първото изображение и детайлности за изцяло новото потомство на хитовата си , Opel анонсира, че новата генерация на модела ще получи и състезателна- рали, версия.

Рали версията на новата Corsa ще използва утъпканият от спортната версия на компактния модел ADAM път и ще бъде налична за закупуване, като R2 спецификация, към края на идната година. От Opel анонсират, че колите ще бъдат готови за присъединяване в Сезон 2021 година на европейския шампионат за млади водачи, като ще има правото да вземат участие и на различни други международни състезателни прояви.

"Правим коли в продължение на 120 години и моторният спорт постоянно е формирал образа на Opel- това би трябвало да продължи ", разяснява Михаел Лохшелер, изпълнителен шеф на Opel. "Два аспекта са извънредно значими за нас- очарованието на технологиите и достъпността за почитателите и клиентите. Промотирането на млади водачи също е много значимо за нас. Сътрудничеството с успешната конструкция на PSA Motorsport разкрива отлични спомагателни благоприятни условия за нас ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР