Само няколко дни след като през септември 2022 г. Бехати

...
Само няколко дни след като през септември 2022 г. Бехати
Коментари Харесай

Изненадващата новина на Адам Ливайн

Само няколко дни откакто през септември 2022 година Бехати Принслу разгласи третата си бременност, тя разкри и персонални известия, които са си пращали със брачна половинка ѝ Адам Лавин. В едно от тях той поисква позволение да кръстят идващото си дете Съмнър. Ако е момче, несъмнено. " Съгласна ли си? Ужасно сериозен съм? ", написа фронтменът на Maroon 5.
 Адам Лавин, Съмнър Стро и изказванието на инфлуенсърката, че е имала връзка с изпълнителя
Обвиненията в невярност към Адам Лавин

Става забавно

Малко по-късно избухна абсурдът, че той изневерява на жена си. И макар че отхвърли това да е истина, обществено се извини. " Не съм имал спекулация. Въпреки това прекрачих границата в един презрян интервал от живота си ", показа тогава Адам Лавин.

Освен това той изясни, че жена му и фамилията му са единственото, което в действителност има значение за него и даде обещание, че дружно ще преминат през сложния интервал.
 Снимка 604525

И очевидно семейство Лавин в действителност към този момент са на нова глава от живота си и имат щастлива вест, която да споделят. Адам Лавин и Бехати Принслу потвърдиха, че са посрещнали третото си дете. Полът на бебето обаче към момента не се знае.
 Адам Лавин, Бехати Принсло и новината, че чакат трето дете
Адам Лавин няма спирка

Семейството на музиканта се разраства

Двойката е женена от 2014 година и има и две дъщери - Дъсти Роуз (6 г.) и Джио Грейс (4 г.). Сега фамилията им се усилва с още едно дете, само че кой знае, може да имат и още. През ноември 2021 година пред Entertainment Tonight Бехати Принслу споделя, че със брачна половинка ѝ желаят огромно семейство. " Оставяме го на произвола на ориста и каквото стане. Така че нямаме ограничавания за това. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР