Само няколко дни след като обяви третата си бременност през

...
Само няколко дни след като обяви третата си бременност през
Коментари Харесай

Изненадващата новина на Адам Лавин

Само няколко дни откакто разгласи третата си бременност през септември 2022 година, Бехати Принслу разкри и персонални известия, които са си пращали със брачна половинка ѝ Адам Лавин. В едно от тях той поисква позволение да кръстят идващото си дете Съмнър. Ако е момче, несъмнено. " Съгласна ли си? Ужасно сериозен съм? ", написа фронтменът на Maroon 5.

Малко по-късно избухна и абсурдът, че той изневерява на жена си. И макар че отхвърли това да е истина, обществено се извини. " Не съм имал спекулация. Въпреки това прекрачих границата в един презрян интервал от живота си ", показа тогава Адам Лавин.

Тогава той изясни също, че жена му и фамилията му са единственото, което в действителност има значение за него. Обеща и че дружно ще преминат през сложния интервал.
 Снимка 604525
Източник: GettyImages

И очевидно фамилията в действителност към този момент са на нова глава от живота си, тъй като имат щастлива вест за шерване. Адам Лавин и Бехати Принслу потвърдиха, че са посрещнали третото си дете. Полът на бебето обаче към момента не се знае.

Двойката е женена от 2014 година и има и две дъщери - Дъсти Роуз (6 г.) и Джио Грейс (4 г.). Сега фамилията им се усилва с още едно дете, само че кой знае, може да имат и още. През ноември 2021 година пред Entertainment Tonight Бехати Принслу споделя, че със брачна половинка ѝ желаят огромно семейство. " Оставяме го на произвола на ориста и каквото стане. Така че нямаме ограничавания за това. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР