Само няколко дни след като американският рапър Кание Уест обяви,

...
Само няколко дни след като американският рапър Кание Уест обяви,
Коментари Харесай

Парис Хилтън със заявка да става президент на САЩ, засега само в социалните мрежи

Само няколко дни откакто американският рапър Кание Уест разгласи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати в своя профил в Twitter, Парис Хилтън също съобщи, че влиза в президентската конкуренция в Съединени американски щати, написа БГНЕС.
А дали това е истина?
39-годишната Парис Хилтън разгласява видео в профила си в Инстаграм, в което тя е интервюирана, до момента в който носи риза, на която написа " Парис - президент ", заявявайки, че ще избере Риана за собствен вицепрезидент.
" Риана - тя е красива и надарена. Мисля, че ще бъде страховит вицепрезидент ", споделя Хилтън във видеото.
Тя също дава обещание в него да боядиса Белия дом в розово, тъй като " бялото е просто прекомерно скучно ". Хилтън разгласява също своя фотография пред Белия дом - фотошоп в розово - с няколко хештага като #Parisforpresident и #MakeAmericaHotAgain. ( " Парис за президент " и " Да създадем Америка секси още веднъж " ).
Кание Уест, последовател на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, разгласи на 4 юли, Денят на независимостта, че ще се кандидатира за президент през 2020 година в явно предизвикателство за Тръмп и неговия хипотетичен либерален противник, някогашният вицепрезидент Джо Байдън.
Не е ясно дали Уест и Хилтън съществено се пробват да се кандидатират за президенти четири месеца преди изборите на 3 ноември и дали са подали някаква публична документи. Крайният период за прибавяне на самостоятелни претенденти в листата към момента не е минал в доста щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР