Само няколко дни ни делят от невероятния концерт на Сара

...
Само няколко дни ни делят от невероятния концерт на Сара
Коментари Харесай

Остават броени дни до спектакъла на Сара Брайтман тази неделя

Само няколко дни ни разделят от невероятния концерт на Сара Брайтман на 20 октомври в зала 1 на НДК! Световното турне HYMN: Sarah Brightman In Concert сложи началото си през ноември 2018 в Южна Америка и включва над 125 концерта, на пет континента през 2018 и 2019 година.
Концертите в турнето HYMN са в действителност впечатляващи! Брайтман пътува с над 60 индивида екип, които ще трансфорат сцената на НДК в същинска приказка. Феновете на световноизвестния сопран ще имат удоволствието да се насладят на паметен театър с дълготрайност над два часа, който включва превъзходни светлинни и театрални резултати, а самата Сара Брайтман ще заблести на сцената със зашеметяващи костюми. Освен превъзходните музиканти от бенда на Сара Брайтман, в концерта ще вземат присъединяване и музикантите и хора на Софийска филхармония.
Огромният интерес към концерта беше предстоящ. Поради тази причина в допълнение количество билети от всички ценови категории, в това число и втори балкон, са към този момент в продажба на касите на НДК и " Ивентим ", както и онлайн на eventim.bg
Входовете на НДК на 20 октомври ще бъдат отворени в 19:00 ч. Приканваме всички почитатели да се насочат към залата по-рано, с цел да може да се извършат рутинните инспекции по сигурността в точния момент. Няма да има съпорт реализатор и Сара Брайтман ще излезе на сцената в 20:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР