Само няколко часа след венчавката, Хари бил принуден да се

...
Само няколко часа след венчавката, Хари бил принуден да се
Коментари Харесай

Джордж Клуни се вихрил на дансинга с Меган и Кейт


Само няколко часа след венчавката, Хари бил заставен да се раздели със брачната половинка си, с цел да може тя да потанцува с холивудската звезда. Това се е случило на късния банкет по случай сватбата.

Клуни е танцувал с и херцогинята на Кембридж във Фрогмор, където бе разгласен приемът на принц Чарлз. Но не всички, които са били поканени от артиста на танц, приели поканата му. Когато обявил Фърги, тя му отказала, само че в действителност всичко било на смешка за развлечение на останалите посетители.

Преди това двойката заявила любовта си пред близки и другари с къси речи. Хари споделил на прителите си: " Вие сте хората, които ме направиха самия мен в живота на Хари, който, както знаете, е гръбнакът на принц Хари. И в този момент ще го предам на доста по-добрата си половинка... " Своята прочувствена тирада пък Меган приключила с думите: " Намерих своя принц. "

Тя също по този начин благодарила на кралските особи за приема, както и на най-близките си другари за поддръжката през последните няколко седмици. Двойката избрала шлагера на Уитни Хюстън " I Wanna Dance With Somebody " за първия си танц.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР