Само няколко часа след като 19-годишният Ши Хейли намушкал брутално

...
Само няколко часа след като 19-годишният Ши Хейли намушкал брутално
Коментари Харесай

Ужасяващо: Младеж закла своя 16-годишна приятелка, а след това написа "Почивай в мир" във Фейсбук

Само няколко часа откакто 19-годишният Ши Хейли намушкал брутално жертвата си, младият мъж решил да си сътвори оправдание и написал съболезнования на страницата на 16-годишната Леон Викс във Facebook. Преди младият мъж да беше задържан от полицията, той оставил известие " Почивай в мир Леон " (RIP Leon), оповестява " Сън ". По време на правосъдното съвещание по делото за ликвидиране в правосъдната зала в Южен Йоркшир се получил безпорядък, когато Хейли признал своята виновност. Мъж извикал на обвинения: " Ще изчакаме деня, в който ще бъдеш освободен, давам обещание да направя с теб същото, което и ти си направил. "



Приятелите на умрялото момиче описаха, че в деня на нещастието тя отишла на среща, само че не споделила с кого. Според полицията, Леон и Хейли живеели близо един до различен и се срещнали посредством общи другари, останалите условия на убийството се пазят в загадка.



Присъдата на Хейли ще бъде оповестена на 5 март, само че съдията авансово съобщи, че единственото наказване, което е уместно за него, ще бъде пожизнен затвор. Психиатричният обзор сподели, че обвиненият е здрав и може да отговоря за постъпката си с цялата суровост на закона.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР