Само небето е лимитът пред Лео Меси за пореден път!

...
Само небето е лимитът пред Лео Меси за пореден път!
Коментари Харесай

Меси задмина Роналдо в нов пряк сблъсък

Само небето е лимитът пред Лео Меси за следващ път! Аржентинецът потвърди именития си статус за Барселона, като измъкна следващ напечен мач за отбора си с парченце от своята талантливост.

Неговото попадение от директен свободен удар пет минути преди края донесе значимите три точки на каталунците, а в действителност то се оказа и историческо. При това, заради две аргументи.

Първата от тях е, че Меси задмина огромния си противник Кристиано Роналдо по брой маркирани голове от директни свободни удари в Примера дивисион. Трябва да се означи, че публична такава статистика се поддържа от сезон 2003/2004, тъй че достижението публично важи за последните 14 години.

И въпреки всичко - аржентинецът има към този момент 21 гола непосредствено от директни свободни удари, до момента в който Роналдо, който в последно време по този начин и не може да откри задачата от такива статични обстановки, остава с 20 зад тила му.

За отбелязване е, че този необикновен гол пристигна в мач номер 200 за легендата на Барселона на "Камп Ноу " в Примера дивисион. Той към този момент има 211 гола и 74 асистенции на стадиона на каталунците и потвърждава за какво е може би най-великият състезател в историята на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР