Само на 20 години, кайли Дженър може да се похвали

...
Само на 20 години, кайли Дженър може да се похвали
Коментари Харесай

Луксозният калифорнийски дом на Кайли Дженър

Само на 20 години, кайли Дженър може да се похвали с четири парцела, кой от кой по-луксозен. В момента риалити звездата и неотдавна и майка населява имението си в Hidden Hills, Калифорния. Него тя закупи още през 2016 година на цена от 12 милиона $ .

За нея Дженър получи опцията да се шири като същинска кралица в собствен личен дворец. Той е цели 1226 кв.м. застроена повърхност. Заедно с големия двор парцелът има величина близо 5700 кв.м.

 Снимка 341320

Осем спални и 11 бани са задоволителни, с цел да задоволят високите стандарти на риалити звездата. Освен това, в първокласната къща има басейн, SPA център, зала за игри, стая за разтривки и домашно кино . Кайли може да се похвали и с голяма кухня , почтена за някой ресторант. Тя е решена в бяло, комбинирано с доста мрамор и цели два " острова ".

Всъщност, в нея тя снима готварски клипове за платеното си приложение. Дизайнът на дома подхожда напълно на имиджа на собственичката му - всичко е финален вик на модата и техниката, цветовете са най-вече бяло и черно , комбинирани по разнообразни способи.

Публикация, споделена от Life of Kylie (@lifeofkylieone) на Сеп 10, 2017 в 6:01 PDT

Тук-таме се виждат и акценти от хром, сребро и бронз, както и цветни столове и картини. Разбира се, не липсват и розови оазиси. Огромните френски прозорци също са забавен акцент. Те обаче постоянно са покрити с дебели пердета, с цел да подсигуряват успокоение на Кайли.

 Снимка 341314

Любимата баня на Дженър е едно мраморно произведение, което е видяло доста селфита. Просторна колкото хол в общоприет апартамент, в нея всеки детайл лъха на разкош.

 Снимка 341315

Дворът също е превзет от бялата фикс идея. Градинската мебел е решена в този цвят, а риалити звездата постоянно релаксира край външния басейн със свои приятелки. Засега не знаем детайлности единствено за едно място в първокласното имение - детската стая , написа House Beautiful.

Публикация, споделена от KYLIE JENNER HOUSE (@kyliejennerhouse) на Дек 18, 2017 в 3:27 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР