Само можем да гадаем какви апокалиптични мисли се въртят в

...
Само можем да гадаем какви апокалиптични мисли се въртят в
Коментари Харесай

Храните, с които ще преборите хъркането

Само можем да гадаем какви апокалиптични мисли се въртят в главата на оня, чийто сътрудник хърка непробудно всяка нощ. Е, този път ще се въздържим да споделяме горчивия си опит и да се причисляваме към словесния поток от обиди по адрес на "звучно подремващите ".

Редно е да отбележим, че не можем да се съгласим със схващането, че "хъркането е нещо обикновено ". То преди всичко пречи на спящия да си отпочине добре, тъй като стопира естествения приток на О2 до дробовете.
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА) На фокус
Възможно е даже да става дума за апнея - спиране на потока на въздух, което буди спящия, с цел да си поеме мирис . В някои случаи събужданията доближават до над 200 за една нощ. Ако не се вземат навременни ограничения за справяне с това положение, то може да докара до нарушаване на концентрацията и нетрудоспособност.

Спираме да ви бомбандираме с отрицателна информация за вредата от хъркането, с цел да се съсредоточим върху решението на казуса. Предлагаме ви няколко храни, които при постоянна консумация биха понижили фрапантно неспокойния сън. Вижте кои са те в нашата изложба.

Към галерията >>>



via GIPHY
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР