Само месец, след като Kaufland България представи Брей!“ на пазара,

...
Само месец, след като Kaufland България представи Брей!“ на пазара,
Коментари Харесай

Националната линия продукти “Брей!“ на Kaufland с първо отличие в конкурса „Компания на годината“

Само месец, откакто Kaufland България показа „ Брей! “ на пазара, личната национална линия артикули на компанията бе отличена с първо място в категорията „ Налагане на лични марки “ на състезанието „ Компания на годината “. Наградите дават публичност на сполучливите управнически модели и ефикасните практики на бизнеса в България. 
Високата оценка на журито и оценката в състезанието са самопризнание за визията и неуморния труд на големия български екип, който в границите на година и половина сътвори „ Брей! “.  Марката е резултат от 15-годишния опит на Kaufland България в страната, задълбочения взор върху желанията и усета на българския консуматор и желанието на компанията да продължи да поддържа българските производители.
Продуктовата линия „ Брей! “ започва със селекция от 61 качествени продукта, основани от 20 български производители от 15 района в страната. Сред тях има както дългогодишни и доверени сътрудници на Kaufland, по този начин и нови, с които компанията си спомага за първи път.
Част от портфолиото на марката са млечни артикули, създадени с напълно български първични материали и кисели млека, съобразени с националния стандарт за българско кисело мляко.
Сред месните артикули „ Брей “ има такива със предпазено географско напътствие и обичайно характерен темперамент, а пресните месни артикули са напълно със стандарт Стара Планина. Лютеницата е с напълно български зеленчуци, а домашните сладка единствено с български плодове. Хлябът е с българско брашно, а бозата – с българска пшеница.
„ Брей! “ е продължение на устрема на Kaufland България да утвърждава продуктите с народен усет и обичайните за българската софра предписания. Компанията възнамерява да разшири асортимента на марката двойно до края на годината, като резервира положителното съответствие сред високото качество на конкурентна цена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР