Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му

...
Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му
Коментари Харесай

Цветомир Найденов срещу Божков: Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му лъжи!

" Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му неистини ". Това написа притежателят на efbet Цветомир Найденов във връзка последната изява на някогашния му съучастник Васил Божков. Укриващият се от българските управляващи хазартен необут пусна тази заран комикс през фейсбука си.

" Покрай приказките на Черепа, Али Баба към този момент стана синоним на измамник... обикновеното доказателство: Ако Черепа е бил рекетиран да заплаща 20 % от облагата си във компания, където той има 51 %, то незабавно Велинградският лъжец, щеше да разгласи на съдружниците си, че “ рекета” е 40 % и на него да му излезе без пари.

Черепа по този начин подрежда съдружниците си, знам го от опит. Така че, Тънките вратлета от Националната
лотария, които са му били с 44 % съдружници, би трябвало да са плащали целия рекет и да са останали с 24%... а такова нещо няма и е елементарно проверимо. Да не приказваме за Кокалис и Интралот в Еврофутбол и Евробет с неговите 49 %.... това са такива смешни неистини на Черепа, че единствено мега малоумници могат да се вържат. Такъв “ рекет “ няма! Велинградският Али Баба дели плячката си единствено на 1! Иначе от кое място пари за самолети, яхти и леки дами, а? #бъдетеизлъгани ", написа Цветомир Найденов във " Facebook ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР