Само малко повече от година след като стана ясно, че

...
Само малко повече от година след като стана ясно, че
Коментари Харесай

Каква издръжка ще плаща Ал Пачино на 29-годишната си приятелка

Само малко повече от година откакто стана ясно, че Ал Пачино се среща с 29-годишна Нур Алфала, разбрахме, че им се е родило дете. Двамата са дружно от април 2022 година, а през юни тази година станаха родители на момченце, което носи името Роман.
 Ал Пачино и Нур Алфала - какво се случва сред артиста и 29-годишната му другарка
Какво в действителност се случва сред Ал Пачино и 29-годишната му другарка

По всичко проличава, че имат доста комплицирани взаимоотношения

През септември пък изненадващо се оказа, че приятелката на 83-годишния артист е подала молба за цялостно настойничество над детето им, като до съглашение се е стигнало месец по-късно. В него са конкретизирани както попечителството, по този начин и графиците за визити на детето и неговата прехрана.

Според документите Ал Пачино ще би трябвало да заплати на Нур Алфала 110 000 $ еднократно, а по-късно всеки месец 30 000 $ " съществена " прехрана. Споменава се обаче, че до края на годината може и да се наложи артистът да заплати в допълнение до 90 000 $, според от приходите му. Наред с това той ще влага и по 15 000 $ годишно във фонд за образованието на Роман и ще покрива напълно медицинските му разноски, които не се покриват от застраховка.

Що се отнася до попечителството, то е отредено главно на, до момента в който  има право на визити. В бъдеще двойката ще контракти и по какъв начин да си разпредели и ваканциите.

Тук е моментът да уточним, че в документите е прието, който най-вероятно и не е разграничен с приятелката си. Според информация на източник на Entertainment Tonight от предишния месец  и Нур Алфала към момента са дружно.

" Ал и Нур се постараха, с цел да реализиран взаимно съглашение по отношение на детето им Роман ", издава информаторът. На въпрос какво следователно е предиздвикало приятелката на артиста да подаде молба за настойничество, обаче е дал отговор, че това би трябвало да бъде запитана тя.
 Ал Пачино и Нур Алфала поемат по разнообразни пътища в живота
Едно бебе и три месеца по-късно - разделя ли се Ал Пачино с 29-годишната си другарка

Какво ще се случи със сина им Роман Алфала Пачино

Петмесечният Роман е най-малкото дете на Ал Пачино. Актьорът е татко на още три - това са 33-годишната Джули Пачино от предходната му връзка с Ян Тарант и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от връзката му с Бевърли Д`Анджело.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР