Само красива жена може да скара двама добри приятели! Точно

...
Само красива жена може да скара двама добри приятели! Точно
Коментари Харесай

Папи Ханс и Наско Колев не се поглеждат заради Мария Илиева

Само красива жена може да скара двама положителни другари! Точно подобен е казусът с артистите Папи Ханс и Наско Колев , разбра HotArena.

Младите реализатори си станаха доста близки във ВИП Брадър, само че през днешния ден не могат да се гледат . След като излязоха от играта, двамата продължиха да са все по този начин близки, до момента в който на небосклона не се появи Мария Илиева. Сексапилната певица, която си пада по много по-млади мъже, завъртя главата на Папи още до момента в който двамата участваха в " Като две капки вода ". Няколко пъти той обществено й правеше похвали и си пускаше фотоси с нея. 

В следствие се появи и тяхна фотография, на която се целуват по устните на гала по разпределяне на музикални награди. Това вбеси Наско, който си дал сметка, че Константин въобще не му е толкоз добър другар. Доскоро Колев предпочиташе да не приказва по тематиката, само че преди дни наруши мълчанието си. 

Той си пусна лайф чат в Инстаграм, в границите на който отговаряше на въпроси от фенове. Запитан дали няма да направи взаимен план с Папи Ханс, той отвърна сбито : " По-скоро с Тони Стораро бих направил дует ". И ясно сподели, че дружбата му с поета е в предишното. 

В реалност, младият рапър има защо да се сърди на досегашния си другар, защото Мария Илиева направи всичко по силите си, с цел да провали кариерата му. С Наско се срещнаха през 2013 година, когато той участваше в Х Фактор, а тя беше част от журито. Момчето стигна до финалите, а след края на шоуто стана част от лейбъла на Мария Илиева. Скоро по-късно се заприказва, че двамата са освен музикално, само че и интимно обвързани. 

Те даже бяха засечени да се прегръщат в ресторант в родната му Варна. През 2017 година истината излезе нескрито. Наско и Мария се изпокараха, завършиха интимните си връзки и сложиха край и на взаимната си работа. Тя даже заличи всичките му песни, направени, до момента в който е бил част от компанията й, с което много навреди на кариерата му. 

" Тя към този момент е подхванала някакви дейности да ми пречи по пътя на музикалното развиване. Само дето аз не съм обезпокоен! А на интимните й стремежи откликнах, тъй че несъмнено не е поради това ", призна Колев. Въпреки това той и думичка не посмя да каже за нея във ВИП Брадър. Дали от образование или от боязън, знае единствено той.

След като излязъл от формата обаче споделил всичко на Папи Ханс, тъй като го мислел за другар, а и желал да го предизвести по какъв начин стоят нещата в музикалния отрасъл у нас. Константин сякаш го схванал и на думи го подкрепил във войната против Мария. След като я срещнал в " Като две капки вода " обаче се поддал на чара й. Той не счита, че е предал Наско по какъвто и да било метод, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР