Само изфабрикуването на алуминиевата обвивка му отнема около година. Шасито

...
Само изфабрикуването на алуминиевата обвивка му отнема около година. Шасито
Коментари Харесай

Мъж Започна Да Реже Ламарина! Това, Което Се Получи След Цели 17 Години Ще Ви Оцъкли! Искам И Аз! Видео

Само изфабрикуването на алуминиевата обвивка му лишава към година.

Шасито заварява от стоманени профили, като най-сложно било приравняването на каросерията с въпросното. Джантите задава за направа на негов другар, който ги фрезова от алуминий. След като колата била релативно подготвена, Кен трябвало да я боядиса. Сам нанася няколко пласта грунд, след което прибягва до професионални услуги за финалните полагания на самия цвят, написа dizzyriders.bg.



Само, че имало един проблем, колата била съединена в мазето. За задачата на боядисването решителният човек разглобява панелите и ги изнася един по един до бояджията, като единствено тази интервенция му лишава над 25 часа. През 2008 година Кен най-сетне приключва самоделното си Lambo Countach, само че казусът с местонахождението на возилото висял неуреден: извикан бил багер, който изровил почвата под стената на къщата му, с цел да може да бъде избита стената. Процедурата лишила едвам 90 минути, момент време спрямо това прекарано от Кен в мазето.

Какво последвало след това? Финални проби за конфигурация, фотоси, няколко изложби, до момента в който през 2016 Кен не продава рожбата на своя 17-годишен труд. Как по този начин може да се питат някой от вас, само че тези които обичат да ръчкат всякакви работи знаят, че от време на време процесът по самата направа на нещо е по-голям от самия заключителен артикул.

„ Бикът от мазето “, както Кен назовава своето самоделно Lambo Countach, в действителност наподобява ужасно. За съпоставяне може да разгледате и това 1979 Lamborghini Countach LP400 S Series I, цъкнете на фотографията с цел да отворите солидната и готина изложба от 43 фотоси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР