Само година след подписването на договора за добросъседство с Македония,

...
Само година след подписването на договора за добросъседство с Македония,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Само година след подписването, договорът с Македония дава дефекти

Само година след подписването на контракта за добросъседство с Македония, той стартира да дава недостатъци. И тук личи слабостта на българската дипломация. Доказателство за това е изказването на Зоран Заев за Илинденско-Преображенското въстание.
Това е мнението на водача на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов, който има компетентност „ Международни връзки “.

Според него не по този начин в контракта сред Гърция и Македония. „ В него нещата са ясно написани и това не дава опция за спекулации. Докато нашият контракт по никакъв метод не възпира македонски публични представители да вършат сходни изказвания. Самият факт, че в контракта се приказва за македонски език, към този момент е проблем. Историческа истина е, че македонските наречия са част от българския език “, безапелационен е Паргов.

„ Време е ръководещите да проявят храброст и да защитят българщината, която са отстоявали и са дали живота си за нея хиляди. Длъжни са да защитят ползите на българите в Македония, по този начин както го вършат Сърбия, Гърция и Албания за техните малцинства “, изясни водачът на столичните социалисти.

„ Факт е, че от двете страни на границата ни живее един народ. Ето за какво е значима европейската вероятност на Македония, която е в полза на България “, уверен е Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР