Само глад може да изкара хората на улиците. В румънския

...
Само глад може да изкара хората на улиците. В румънския
Коментари Харесай

ДС подполпоковник: Само глад може да изкара хората на улиците!

" Само апетит може да изкара хората на улиците. В румънския митинг имаше много ясна цел и прилична организация. При нас нямаше никаква организация всъщност, организаран беше само митингът на Йоло Денев ".Това показа в предаването “Офанзива ” по Канал 3 подполковникът от Държавна сигурност Илия Илиев, представен от novini.bg.

,,Каква организация, като не е ясно кой е действителният уредник? Не стана нищо от този митинг, тъй като хората бяха некадърни, те не схващат защо става дума. Никой не се присламчи към тях. За мен това беше лишено от цел мероприятие. Протестът сподели на държавното управление, че няма кой да го свали’’, добави още той.

,,Вече сме очевидци на борбата сред либерализма, която господства в цяла Европа, и новине трендове, които са против нея. Национализмът е заплашителен, тъй като няма по какъв начин да не се изражда в крайности. Виждате по какъв начин е в Унгария, в Италия… Това е хибридна война’’, съобщи Илиев.

,,Трите оставки бяха за да се смъкна напрежението, само че министрите нямаха виновност за случая край Своге’’, изясни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР