Само фактът, че от БСП искат да закрият Комисията за

...
Само фактът, че от БСП искат да закрият Комисията за
Коментари Харесай

Цветанов: Конформизмът и фалшивите новини днес са част от инструментариума на БСП и ДПС

„ Само фактът, че от Българска социалистическа партия желаят да закрият Комисията за досиетата демонстрира, че тази партия желае да заличи следите от предишното, а ние желаеме тъкмо противоположното. Ние желаеме младежите да знаят какво се е случило преди, с цел да могат да вземат значимите решения за бъдещето. Конформизмът  и подправените вести през днешния ден са част от инструментариума на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи “. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, който тази заран откри районната политическа академия на Младежи ГЕРБ в Минерални бани, област Хасково. Той бе преподавател по тематиката „ Политика на действителните решения. Държавническо мислене вместо компроматна война “.
 1  2  3  4  5
„ Още през 2015-2016 година Българска социалистическа партия се е подготвяла с подправени вести за наближаващите президентски избори  и е изпълнявала този проект целеустремено и проведено. Затова тогава на напред във времето са изведени отрицателни тематики за България като мигрантския проблем, протестът на бежанците в Харманли, всяване на страхове измежду хората, в това число и със болести, идващи от мигрантите. Това са процеси, които са проведени, и ние успяхме да им се противопоставим за Парламентарните избори, когато разкрихме техните подправени профили и медии “, изясни Цветан Цветанов

Двудневният конгрес е под надпис „ Десет години България в Европейския съюз – действителни политики за страната и противопоставяне на спекулата “ и провежда от МГЕРБ с поддръжката на фондация „ Конрад Аденауер “. Освен Цветан Цветанов, гост-лектори на академията ще бъдат ръководителят на бюрото на фондация  „ Конрад Аденауер ” в България Торстен Гайслер, ръководителят на МГЕРБ и зам.–министър на външните работи Георг Георгиев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Андрей Новаков, министърът на районното развиване Николай Нанков, зам.-председателят на 44-то Народно заседание Цвета Караянчева и регионалният координатор на ГЕРБ–Хасково и депутат Делян Добрев. В полемиките ще вземат участие още депутатите от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова и доктор Георги Станков, регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев и регионалният координатор на МГЕРБ–Хасково Румен Стоянов.

Цветан Цветанов уточни, че сега в страната има два полюса: на истината и на лъжата. ГЕРБ безапелационни избира истината. „ Затова би трябвало със силата на истината да борим с подправените вести. Именно от нас, от конгреси като днешния вие чувате истината за политиките на държавното управление, за идното европредседателство, за вероятностите. Затова конгреси като днешния са извънредно потребни – с цел да контактувате, с цел да обменяте информация и да знаете истината за политиката на ГЕРБ. Защото нашата партия е най-подготвената, най-работещата, предлагаща само действителни решения. А Европа желае да работи със систематични партии като нашата, а не с популистки обединения като Българска социалистическа партия “, безапелационен бе Цветан Цветанов.

„ Радвам се, че сте избрали точно в тази община да се организира днешната среща, тъй като тук съотношението мюсюлмани/християни е 60:40. А фактът, че през днешния ден ние сме точно тук, демонстрира нашето отношение към етносите в България и същността на политиката ни във връзка с етническите групи в България “, акцентира Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР