Само една седмица преди празника на любовта и виното, участник

...
Само една седмица преди празника на любовта и виното, участник
Коментари Харесай

8,4 милиона лева спечелени за броени секунди и 113-ти тото милионер от Пловдив

Само една седмица преди празника на любовта и виното, участник от Пловдив ще зарадва своята обичана половинка с дарове за милиони. Избирайки печелившата композиция, изразена в числата 5, 9, 16, 25, 30 и 31, той съумя да завоюва напълно еднолично целия вълшебен джакпот от 8 431 125 лв.! И то попълвайки единствено един-единствен фиш за 5,60 лева в пункт на Спорт Тото , ситуиран в известна комерсиална верига. Трудно бихте измислили по-добър подарък по случай празника на влюбените.

Новият милионер от Пловдив е 113-ят българин , които печели сума от над 1 милион лв.. Тя в действителност е и третата по величина в цялата история на Тотото. В същото време пловдивчанинът е и рекордьор - той е първият българин, спечелил досега еднолично толкоз огромен
джакпот. Останалите две числово по-големи суми действително са разграничени от повече от един участник. Днешният щастливец е и първият тото милионер за 2021 година, който става доста по-богат единствено за няколко секунди, с помощта на игрите на Спорт Тото .

Явно шансът в последно време е в града под тепетата, тъй като преди броени дни, навръх Антонов ден, още веднъж участник от Пловдив завоюва чудесната сума от 911 668 лева в играта Тото 2 - 6 от 42 .

Можете да бъдете сигурни, че приказните моменти и чудесата за същинските почитатели няма да спрат дотук и ще не престават. От началото на новата седмица натрупването на новия
джакпот започва от 2 100 000 лева

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО , както и онлайн на интернет страницата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР