Само една победа дели българската двойка Теодор Александров и Денислав

...
Само една победа дели българската двойка Теодор Александров и Денислав
Коментари Харесай

Българи близо до четвъртфинал срещу легендите Ма Лонг и Сю Син

Само една победа дели българската двойка Теодор Александров и Денислав Коджабашев от присъединяване на четвъртфиналите на шампионата по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище за втора поредна година.

Изтегленият през днешния ден чоп за главната скица отреди националите да играят в първия кръг с чехите Любомир Янкарик и Давид Рейтспис. Двубоят е в четвъртък от 12:00 часа на маса №2 в зала „ Арена Асарел “.

“Доволни сме от жребия. Не сме играли против тези противници, само че съгласно нас с Денислав са преодолими”, разяснява Александров.

При победа Александров и Коджабашев съвсем несъмнено ще се изправят против легендите Ма Лонг и Сю Син от Китай. Те, като се изключи че са били водачи в международната класация на единично и имат безчет трофеи, са международни първенци на двойки от Ротердам 2011. Тази година Ма и Сю завоюваха шампионата от “Уърлд Тур” в Бремен.

При дамите с „ уайлд кард “ вземат участие тийнейджърките Калина Христова и Ивет Илиева. Те срещат Лин Ча-Хсюн (Тайван) и Лиза Лунг (Белгия), които отстраниха нощес в квалификациите Мария Йовкова и Сибел Алтънкая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР