Само една жена остана вечно в сърцето на Слави Трифонов.

...
Само една жена остана вечно в сърцето на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Проговори жената, откраднала сърцето на Слави Трифонов

Само една жена остана постоянно в сърцето на Слави Трифонов. Нейното име е Магдалена Ангелова, която е психолог по специалност.

Пред БТВ тя разкри доста значими неща. Пред Мариана Векилска Маги уточни верния път към положителното другарство.

"Силно въздействаща на подсъзнателно равнище е невербалната връзка и страстта, която се съдържа в гласа и интонацията, с която ние предаваме посланието. Думите имат по-малък % на влияние, само че въпреки всичко не би трябвало да омаловажаваме и метода, по който конструираме и използваме думите за предаване на нашето предпочитание и желание ", споделя някогашната на Трифонов.

Самата тя очевидно тъкмо по този метод е влияела на Дългия, тъй като към този момент 20 години той не може да я не помни. Двамата имаха бурна връзка, която не продължи доста, само че остави безконечен отпечатък в неговото схващане.

Магдалена Ангелова е единствената жена с по-висок разсъдък, с която шоуменът се е срещал. Всички останали нямаха висше обучение.

Галя от "Сатен ", Алекс Раева и Мартина Огнянова могат да потвърдят това. Маги освен е висшистка, само че и доста добра в своята област.

Не станаха ясни аргументите, заради които Слави и Маги не останаха дружно. Има нещо, което ги е разделило, само че те в никакъв случай няма да го признаят. Факт е обаче, че тя е единствената му някогашна, с която той резервира другарски взаимоотношения, написа kliuki.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР