Само една е жената, запленила вечно сърцето на Слави Трифонов.

...
Само една е жената, запленила вечно сърцето на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Проговори жената, откраднала сърцето на Слави Трифонов

Само една е дамата, запленила постоянно сърцето на Слави Трифонов. Тази обаятелна жена е Магдалена Ангелова, която е психолог по специалност.

В диалог с Мариана Векилска Маги уточни верния път към положителната и сполучлива връзка.

"Силно въздействаща на подсъзнателно равнище е невербалната връзка и страстта, която се съдържа в гласа и интонацията, с която ние предаваме посланието. Думите имат по-малък % на влияние, само че въпреки всичко не би трябвало да омаловажаваме и метода, по който конструираме и използваме думите за предаване на нашето предпочитание и желание ", споделя някогашната на Трифонов.

Изглежда Магдалена по този начин е влияела на именития водещ, тъй като към този момент 20 години той не може да я не помни. Двамата имаха бурна връзка, която не продължи доста дълго, само че остави безконечен отпечатък върху сърцето на Трифонов.

Магдалена Ангелова е най-интелигентната жена, с която шоуменът се е срещал. Всички останали нямаха висше обучение. Галя от "Сатен ", Алекс Раева и Мартина Огнянова могат да потвърдят това. Маги освен е висшистка, само че и експерт в своята област.

Не са ясни аргументите, заради които връзката сред Слави и Маги не е оживяла. Има нещо, което ги е разделило, само че те не приказват за това. Факт е обаче, че тя е единствената му някогашна, с която той резервира другарски взаимоотношения, написа kliuki.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР