Само единият от двамата загинали в катастрофата в неделя сутрин

...
Само единият от двамата загинали в катастрофата в неделя сутрин
Коментари Харесай

Идентифицираха само едната българска жертва при катастрофата в Калабрия

Само единият от двамата починали в злополуката в неделя заран в Калабрия е бил разпознат до момента. Той е български жител, роден през 1981 година и неговото семейство в България е било известено за гибелта му. Това споделиха за „ 24 часа ” от сектора на карабинерите в Кориляно Калабро, които работят по случая.

За другия умрял при злополуката още не се знае нищо, управляващите към момента не съумяват да доближат до самоличността му и да уведомят околните му. За да стане това, ще са нужни няколко дни, споделиха още карабинерите. Никой от пътуващите в българската кола не е имал какъвто и да бил документ.

Трите девойки в българската кола са ранени и са в болница. Заради тежкото им положение управляващите към момента не могат да ги разпознават. Според карабинерите не е изключено да бъдат и румънки, само че и това не е несъмнено.

Не ся ясни още и аргументите, довели до злополуката на пътя до Кориляно Росано, покрай Козенца. При челния конфликт сред българската и италианската кола пострадаха и четирима италиански младежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР