Само един служител на дирекция Инспекция по труда Кюстендил е

...
Само един служител на дирекция Инспекция по труда Кюстендил е
Коментари Харесай

Само един служител на Кюстендилската инспекция по труда е с COVID-19

Само един чиновник на дирекция " Инспекция по труда " Кюстендил е с позитивна проба за COVID-19 . Това е открито след тест, който му е изработен поради контакт със инфектиран в фамилния му кръг, оповестиха от Главна ревизия по труда.

Пробите на всички останали чиновници в дирекцията са негативни. Информацията за последните резултати е от през днешния ден, 01 юли 2020 година
 Удължават със седмица блокадата в ромския квартал в Кюстендил
Удължават със седмица блокадата в ромския квартал в Кюстендил

Заразените в кв. " Изток " към този момент са 100 души

Трима от чиновниците са сложени под карантина от 25 юни 2020 година поради директен контакт със инфектирания си сътрудник. Сградата на дирекция " Инспекция по труда " в Кюстендил е дезинфекцирана, само че работата не стопира .

Противоепидемични ограничения са подхванати в ИА " Главна ревизия по труда " и регионалните дирекции незабавно след оповестяването на изключителното състояние на 13 март . Актуализирана е оценката на риска по отношение на нововъзникналия риск.

Издадена е заповед за ограниченията, които следва да се подхващат както по работни места, по този начин и при осъществяване на инспекции . Инспекторите по труда са инструктирани да съблюдават всички правила за сигурност при реализиране на контрола, както и да се преценяват изцяло с разпоредбите, въведени в проверяваните обекти .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР