Само един от двамата задържани вчера при операцията вчера на

...
Само един от двамата задържани вчера при операцията вчера на
Коментари Харесай

Един обвинен и един се издирва за убийството на бившия полицай в София

Само един от двамата арестувани през вчерашния ден при интервенцията през вчерашния ден на Министерство на вътрешните работи е с повдигнато обвиняване по член 116 за съзнателно ликвидиране . За втория арестуван няма задоволително данни, с цел да бъде арестуван, само че продължава да бъде разследван като помощник. На брифинг служителите на реда от Столична дирекция на вътрешните работи дадоха детайлности или по-скоро се пробваха да спестят детайлности по случая.

Едно лице се търси още в границите на следствието, като Петър Петров, шеф на Криминална полиция, не уточни качеството, в което го търсят. Разследването занапред ще прецизира това.

Разследват се разнообразни версии , само че като цяло става въпрос за неуредени финансови взаимоотношения в границите на незаконна активност. Установяваме този поток от пари по какъв начин е вървял, вероятно става въпрос за общ бизнес. Претърсените адреси са такива, които са населявани и/или употребени от арестуваните. И двамата са познати на полицията за телесни повреди, опасност за ликвидиране и безчинство.

Оръжието на убийството не е открито на този стадий.

Полицията няма данни и да се е движил с защита в последните месеци.
 Има арестуван за убийството на някогашния служител на реда в София Обновена
Има арестуван за убийството на някогашния служител на реда в София

В момента се правят се претърсвания и изземвания на общо 7 адреса в столицата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР