Само един месец от четирите години се занимавам с избори,

...
Само един месец от четирите години се занимавам с избори,
Коментари Харесай

Борисов: Само един месец от четирите години се занимавам с избори, после - всички кметове са ми любими

Само един месец от четирите години се занимавам с избори, след това - всички кметове са ми обичани и идентични, съобщи министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се срещна с представители на локалната власт. Това заяви пресцентърът на кабинета.

Кметът на Руен Исмаил Осман е благодарил за поддръжката, която държавното управление оказва на общините и по-специално във връзка с инфраструктурните планове. Конкретно за обитаемоте места в границите на община Руен кабинетът е отпускал средства за поправки на улици и за създаване на спортни обекти. " Нали желаеме да задържим хората тук, а не да идват в София или Бургас. Виж каква хубост е. Така че - уважавайте се, помагайте си ", е добавил министър председателят Бойко Борисов.

Министър-председателят поел ангажимент да бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос - Провадия. Проектът се финансира от Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за водачите от Варненска област с автомагистрала " Тракия ". Премиерът Борисов е изтъкнал, че се работи интензивно по голям брой инфраструктурни обекти в страната, като особено подчертал върху автомагистралите " Хемус " и " Струма ". " Хемус е жизненоважен. Обещавам и ще го вършим! ", безапелационен е бил министър председателят.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР