Само един клуб все още може да купи Кристиано Роналдо

...
Само един клуб все още може да купи Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Изненадващ фаворит за подписа на Кристиано Роналдо

Само един клуб към момента може да купи Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед.

37-годишният нападател съставлява интерес за Борусия (Дортмунд), съгласно CBS Sports Golazo. Агентът на играча Жорже Мендеш работи по уреждането на оферта за трансфер.

Твърди се също, че в британския клуб нараства увереността, че най-хубавото решение в актуалната обстановка е португалецът, който към момента има намерение да играе в Шампионската лига, да напусне тима.

Дортмунд към момента води вътрешни договаряния дали да насочи оферта към Манчестър Юнайтед и Мендеш ги приканва да създадат това. Германският клуб обмисля както покупката на играча, по този начин и прехвърлянето му чартърен.
 Ман Юнайтед вади 15 милиона евро за белгийски национал
Ман Юнайтед вади 15 милиона евро за белгийски национал

Вижте кой е той

Борусия Дортмунд желае да добави още един състезател към офанзивата, откакто нападателят Себастиан Алер ​​беше диагностициран с рак на тестисите. По-рано Шварцгелбен подписа едногодишен контракт с Антъни Модест.

Преминаването на Роналдо в Спортинг е изключено. Нападателят не желае да минава в тим, който не съставлява нито една от топ 5 на европейските лиги, а старши треньорът на Лисабон Рубен Аморим счита, че Кристиано няма да се впише в неговия жанр на игра.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР