Само един кандидат е подал документи за участие в конкурса

...
Само един кандидат е подал документи за участие в конкурса
Коментари Харесай

Само един кандидат за шеф на „Пирогов“

Само един претендент е подал документи за присъединяване в състезанието за шеф на УМБАЛСМ „ Пирогов “. Това е актуалният изпълняващ длъжността началник на болничното заведение доктор Валентин Димитров.

Д-р Димитров е достигнал до третия, финален стадий от състезанието, откакто е минал сполучливо през инспекцията на документите му за сходство и разглеждането на концепцията му за развиване на лечебното заведение, излиза наяве от междинните резултати, оповестени на страницата на Министерство на здравеопазването. Остава последният стадий от състезанието – събеседване. В случай, че комисията утвърди представянето му в този стадий, доктор Димитров ще оглави болничното заведение за малко повече от година – до април 2024 година Причината: той ще би трябвало да довърши мандата на Съвета на шефовете на лечебното заведение, който изтича тогава.

Припомняме, доктор Валентин Димитров оглави незабавната болница в края на юни, откакто тогавашният здравен министър проф. Асена Сербезова освободи проф. Иван Поромански поради установени нарушавания. До тогава пък доктор Димитров беше ръководител на Съвета на шефовете на лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР