Само един човек в южнокорейско проучване с над 3000 души

...
Само един човек в южнокорейско проучване с над 3000 души
Коментари Харесай

Южна Корея откри само един случай с коронавирусни антитела на 3000 тествани

Само един човек в южнокорейско изследване с над 3000 души сподели обезвреждащи антитела против новия ковид, оповестиха здравните управляващи в четвъртък, като показват, че вирусът не се е популяризирал необятно в общността, оповестява " Ройтерс ".

Въпреки че представителната извадка е дребна, се счита, че това е благонадежден знак за невисок % на болест измежду 51 милиона души в дадена страна, което се смята за триумф.

" Резултатите демонстрират, че всеки жител е взел интензивно присъединяване в тежкото обществено разграничаване ", разяснява заместник-директорът на Корейските центрове за заболявания и предварителна защита (KCDC) Куон Жун-уук.

В избран миг Южна Корея имаше най-сериозното огнище на ковид отвън Китай. Те регистрираха 13 293 случая и 287 смъртни случая и се оправиха с пандемията без цялостно блокиране на стопанската система. Приписват триумфа си на необятно тестване и прецизно обществено разграничаване .

Тестовете за антитела, или серология, демонстрират дали човек е бил изложен на вируса. От 1555 души тествани в цялата страна сред 21 април и 19 юни , нито един не демонстрира антитела . Открит е един човек с обезвреждащи антитела от друга проба от 1500 души, тествана в края на май в столицата Сеул.

Подобно тестване сподели, че процентите варират от 0,1% в Токио до 17% в Лондон и 5% в Испания , сподели той.

KCDC възнамерява да разшири тестванията до 3 300 души на всеки два месеца и да включи райони, мощно наранени от вируса, като град Тегу, който беше най-голямото огнище на Южна Корея .

Надявахме се изследването да предложи взор върху равнището на стаден имунитет и безсимптомните инфекции , показва KCDC.

Въпреки триумфа си, Южна Корея се бори с дребни, само че непрекъснати групи от инфектирани, с 50 нови случая, обявени в сряда.
 Стадният имунитет е нереалистичен: 5% в Испания с антитела против ковид
Стадният имунитет е нереалистичен: 5% в Испания с антитела против ковид

Те удостоверяват откритията от първите етапи на изследването
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР