Само е едно движение на ръката може да помогнете на

...
Само е едно движение на ръката може да помогнете на
Коментари Харесай

Здравето Е В Ръцете! Излекувайте Се От Всяка Болест, Струва 0 И Не Ви Трябва Нищо! Просто Трябва Да Направите Това!

Само е едно придвижване на ръката може да помогнете на цялото тяло. Май не ви се има вяра, че посредством несъмнено прегъване на пръстите може да отслабнете или да се отървете от главоболието… Без значение дали ще се доверите на този толкоз античен и ефикасен способ, той работи. Той работи и е тъкмо толкоз ефикасен, колкото могат да бъдат ефикасни лекуванията от източната медицина.

Днес ще ви срещнем с мудрите. Това са избрани позиции на пръстите, който оказват въздействие върху разнообразни органи и системи.

Мудра е специфична ориенталска процедура, която способства за вярното систематизиране на позитивната сила в най-хубавите канали вътре в човешкото тяло. С други думи, това е характерна гимнастика, която ви разрешава да управлявате силата, действайки върху нея посредством енергийните канали на пръстите.

Днес ще се научите по какъв начин се извършват някои съществени мудри, които ще обезпечат прилив на сила и ще дадат жизнеспособност на вашето тяло

Всяко упражнение би трябвало да се прави всекидневно в продължение на 1 минута.



Сурия мудра

1. Сурия мудра

Тя оказва помощ на тези, които се пробват да се отърват от непотребните килограми. Тази позиция на пръстите усъвършенства действието на стомашно-чревния тракт и оказва помощ за ускорение на метаболизма. Чрез практикуването на тази мудра, след няколко дни ще се почувствате подготвени да се отървете от непотребното тегло.

2. Притхви мудра

Тази позиция на пръстите на ръцете е доста значима по време на студения сезон. Мудрата оказва помощ за отбраната на организма против инфекции и подсилване на имунната система.



Притхви мудра

3. Вайю мудра

Такова положение на пръстите на ръцете е потребно за тези, които са подложени на непрекъснат стрес. Мудрата усъвършенства кръвообращението и успокоява нервната система.



4. Шуня мудра

Медитация с кръстосани пръсти оказва помощ да се отървете от болката и умората. Най-добре е да се извърши тази мудра след тежък работен ден.



Шуня мудра

5. Варуна мудра

Извършете тази мудра за възстановяване на салдото на течности в организма. Варуна Мудра също оказва помощ да се справите с хормоналните нарушавания.



Варуна мудра

Не забравяйте да споделите тази публикация с вашите близки и другари в обществените мрежи, с цел да могат и те да се възползват от лечебната мощ на мудрите.

/omolody.ru, lekuva.net/
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР