Само две седмици след първата сесия Общински съвет – Белоградчик

...
Само две седмици след първата сесия Общински съвет – Белоградчик
Коментари Харесай

Втора сесия провежда Общински съвет-Белоградчик

Само две седмици след първата сесия Общински съвет – Белоградчик ще организира второ съвещание.
В плана за дневен ред са включени 11 оферти за решения. Първите четири са свързани с отдаване чартърен на аграрни земи от общинския аграрен фонд и даване на части от парцели и парцели, добити по чл.19, ал.1 от Закона за стопанисване и прилагане на аграрни земи в землището на с. Кричимир.
Съветниците ще гласоподават и подаване на планово предложение по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 за обезпечаване на финансови средства за прехрана на обществените услуги- Център за социална поддръжка и Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните семейства- гр. Белоградчик, както и две оферти за даване на финансиране от Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство по оперативна стратегия "Околна среда 2014 – 2020г. " и по стратегия "Културно предприемачество, завещание и съдействие ".
За повторно ще се гласоподава и решение по отношение на одобрение на промени в структурата на активност 122 „ Общинска администрация”.
В края на сесията локалният парламент ще се запознае с резултатите от инспекцията на МБАЛ "Проф. доктор Георги Златарски ", осъществена от Изпълнителната организация „ Медицински надзор” по сигнал на общински съветници. Заседанието ще стартира в 10 часа в Младежкия дом в понеделник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР