Само две седмици след като се върна на телевизионния екран

...
Само две седмици след като се върна на телевизионния екран
Коментари Харесай

Деси Цонева: Не са ме изхвърлили от На кафе - slava.bg

Само две седмици откакто се върна на телевизионния екран като водеща в „ На кафе “ Деси Цонева напусна. Тя изненада хилядите си почитатели, обявявайки че е безработна. Клюката незабавно разнесе, че Деси е била уволнена от предаването си е тръгнала със скандал от малкия екран.

Пред „ България Днес “ Цонева изрично отхвърли да е имало пререкания с екипа „ На кафе “ и решението да се отдръпна е персонално нейно. "Никога не е имало кавги. Поддържам чудесни връзки с всички и това ще продължи отсега нататък ", отсече брюнетката.

Причината Деси да е безработна е фамилията й.

Цонева счита за редно да посвети напълно времето си на най-близките, които се е приоритет сега. "Малкото ми момиченце има потребност от мен. Големият ми наследник е в по-особена възраст и също има потребност от вниманието ми. Когато беше доста дребен, го оставях на грижите на бавачка, с цел да работя. Сега не мисля по метода, по който тогава, и вземам решение да се посветя на фамилията ", споделя Деси.

Не единствено децата са повода водещата да се отдаде на домашните отговорности. Тя е виновна и към баба си – именитата говорителка Анахид Тачева. Деси е подготвена да се грижа за нея, когато баба й се прибере в родината. Тя страда от ранна фаза на деменция, която е отключила след гибелта на сина й Митко Цонев.

"Баба ми е болна и се чака да се върне у нас. Не се знае тъкмо по кое време това ще се случи, само че би трябвало да съм подготвена да поема огромна част от грижите за нея ", разкрива Деси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР