Само две седмици след като чаша от кафе направи неуместна

...
Само две седмици след като чаша от кафе направи неуместна
Коментари Харесай

След чашата с кафе на Старбъкс и пластмасова бутилка вода се появи в Game of Thrones

Само две седмици откакто чаша от кафе направи неуместна изява във фентъзи драмата, зоркото око на почитателите улови още един гаф: пластмасова бутилка от вода.

Невписващият се предмет бе забелязн от почитателите в кадър от финалния епизод на последния сезон на предаването, подаващ се зад крайници на Самуел Тарли, по време на напечени дипломатически договаряния.

a water bottle in King’s Landing!! #got #gameofthrones pic.twitter.com/mwGQlsLwnh
— Beth (@bethisloco) May 20, 2019
Звездният момент на бутилката идва едвам две седмици след различен звезден гаф, разяснява английският вестник The Guardian. По време на прием в Зимен било в четвърти епизод на осми сезон, на масата пред Денерис Таргариен седи картонена чаша за кафе.

Тази неточност докара до потоп от смешки в обществената мрежа, както и шеговито опрощение от HBO, които споделят, че " Латето, появило се в епизода беше неточност. Денерис бе поръчала билков чай "

По-късно HBO отстраниха чашата за кафе от идващите прожекции на епизода. Не се знае дали ще създадат същото и за този проблем.

LMAOOO I CAN`T BREATHE THEY DID IT AGAIN???????? First Starbucks now a water bottle this show is a joke #GameOfThrones #GameOfThronesFinale #TheFinalEpisode pic.twitter.com/9YaFF8Pnm6
— ℝίτα????||GoT Spoilers (@JonxDanyy) May 20, 2019
Случвайки се толкоз скоро след кофеиновата драма, забравената бутилка евентуално ще способства за срама, който шоуто така и така бере. Последният сезон е мощно подложен на критика и е подписана петиция от над милион почитатели, които желаят той да бъде презаснет.

Реакциите към последният епизод на предаването са смесени. Някой го назовават подигравка, други го считат за приемлив. Въпреки това, чака се финалът да разбие върховете за рейтинг на HBO, с милионите гледащи по света.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР