Само два дни преди дългоочаквания грандиозен концерт на Слави Трифонов

...
Само два дни преди дългоочаквания грандиозен концерт на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави в паника, концертът му пред провал!

Само два дни преди дълго чакания величествен концерт на Слави Трифонов и " Ку-ку бенд " екипът на Дългия е подложен на непредвиден напън, а напрежението към този момент е достигнало връхната си точка. Причината за изключителната суматоха е самият Трифонов, който се е поболял от терзания преди огромната изява и е по-раздразнителен от всеки път, издадоха доближени на шоумена. Часове преди многообещаващия театър, който ще се организира този петък на Националния стадион "Васил Левски ", тъмни облаци са се надвесили над Дългия в дословния смисъл на думата. Най-големият боязън на Трифонов е на път да се сбъдне и есенните дъждове да провалят концерта, за който той и екипът му се готвят цяло лято. По всичко проличава, че молитвите на Слави за хубаво време са останали нечути и съгласно метеорологичните прогнози възможностите септемврийски проливен дъжд да удави спектакъла са застрашително огромни. Според някои от прогнозите в деня на концерта са вероятни даже стихии със светкавици, написа "България през днешния ден ".

След големия триумф на концерта в "Арена Армеец " през април, когато Слави, "Ку-ку бенд " и някогашни сътрудници на Дългия взривиха публиката, в този момент шоуменът няма да си разреши да смъкна равнището, а даже в противен случай - закани се събитието да е невиждано и неповторимо за години напред. В концерта ще вземат присъединяване и някогашните членове на "Ку-ку бенд ", които към този момент пяха на сцената на 25 април, само че с изключение на тях ще вземат участие и още известни реализатори, някои от които - от чужбина. Сред тях ще бъдат Майкъл Болтън, Елена Папаризу и Руслана, която завоюва „ Евровизия “ през 2012 година.

Седмица преди концерта трескавата подготовка за шоуто тече с цялостна мощ. Дългия е наел стадион "Васил Левски " за цели 20 дни, през които екипът му да може умерено да приготви всичко належащо за събитието. Сцената към този момент е съединена, а осветленията към момента се инсталират. До часа на самия концерт екипът ще работи без спиране, с цел да може всичко да е съвършено.

За да има националния стадион единствено за себе за цели 20 дни, Трифонов се е изръсил галактическата сума от 100 бона. Ето за какво Дългия държи организацията да е на равнище и шоуто да се получи ослепително.

Немалка ще е и сумата, която той ще гушне след събитието. Най-евтините билети, пуснати от уредниците, бяха по 35 лева, а най-скъпите - по 80 лева В онлайн оказионите скъпите хартийки се търгуват на, меко казано, галактически цени.
Феновете на Трифонов би трябвало да се въоръжат с голяма доза самообладание, в случай че желаят качествено да се насладят на шоуто. Само за осем часа откакто билетите за концерта бяха пуснати, се изкупиха рекордните 50 хиляди бройки. Капацитетът на стадиона е за 37 000 души. По време на сходни събития обаче се позволяват и хора на самия терен, което усилва неговият потенциал с най-малко още 10-15 хиляди места. Очаква се стадионът да е претъпкан, което в допълнение ще нажежи ситуацията преди старта на шоуто.

Два бона за билети на черната борса

Билетите за концерта на Дългия, които се оферират на черно в мрежата, доближават галактическата сума от два бона. Толкова върви така наречен пакетна цена, която включва два пропуща - по хиляда лв. на човек. Броени дни преди шоуто към момента феновете на Трифонов може да се снабдят с по този начин стремежи билет. Цените в другите уеб сайтове варират сред двеста и хиляда лв., а в обществените мрежи могат да бъдат открити на доста по-приемливи суми. Във Facebook отказали се от шоуто оферират два билета в пакет за против скромната сума от 150 или 200 лева

Пускат концерта онлайн

Шоуто ще може да бъде гледано от целия свят онлайн по интернет. Всички, които не са съумели да си купят билети, и тези, които не могат да дойдат до София на тази дата, ще могат да се забавляват на формалния уебсайт на "Шоуто на Слави ". Гледането е допустимо от целия свят, на всички типове устройства посредством специфичен код, който ще коства 5 лв., оповестиха уредниците. За да се гледа концертът, е нужна регистрация и закупуване на код за достъп. Веднъж задействан, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде употребен от различен.

Пренебрегна някогашни сътрудници

И за този концерт, сходно на шоуто през април, Трифонов не е поканил огромна част от някогашните си сътрудници, с които работеше в зората на кариерата си. Дългогодишните фенове на Слави беснеят против отхвърли му да качи на сцената до себе си хора като Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Стефан Рядков и Зуека, които съгласно публична информация няма да участват на събитието. Една от най-големите звезди, произлезли от "Ку-ку бенд " - Алекс Раева, също няма да е част от шоуто. Бившата беквокалистка и Дългия изживяха буен романс, след който не последва нищо положително и за двама им и от години не се поглеждат.

Дългия забрани чадърите

За концерта в петък има строга възбрана за внасяне на чадъри на стадиона, оповестиха уредниците. В формалния уебсайт на предаването на Дългия има подробна информация за разпоредбите по време на концерта и указания за посетителите. Независимо че има голяма възможност да се изсипе заплашителен проливен дъжд, чадърите са категорично неразрешени, като само избавление остават дъждобраните. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР