Само два дни остават до крайни срок, в който всеки

...
Само два дни остават до крайни срок, в който всеки
Коментари Харесай

Последни дни за гласуването за героите на децата в Наградите "Златна ябълка 2024" на НМД

Само два дни остават до крайни период, в който всеки може да даде своя глас за личностите, организациите, институциите и фирмите, които с работата си през последната година са съдействали за отбрана правата на децата и за възстановяване на тяхното богатство. До 14 май е отворено онлайн гласуваето за необятната аудитория в премиите на Национална мрежа за децата „ Златна ябълка 2024 ".

Подадените за оценките поръчки тази година надвишават тези от предходните издания, а категориите са повече - Герой на децата, Детска организация, Болница, Училище и детска градина, Община, Журналист, Благотворител, Корпоративно партньорство - публичен принос и Корпоративно партньорство - финансов принос.

Наградите " Златна ябълка " имат за цел да подчертаят какъв брой е значимо специфичното внимание към всяко дете и да показват най-хубавите практики във всички сфери на детския живот. Онлайн гласуването протича на уеб страницата на самодейността 1june.nmd.bg, а след привършване на вода от необятната общност поръчките ще минат и през оценката на експертно жури. Част от него тази година са специалисти от Асоциацията на европейските публицисти, Националното съдружие на общините, Български конгрес на бизнес водачите - BBLF, Уницеф - България, фондация „ Лъчезар Цоцорков, както и Илияна Картулева от Младежка мрежа „ Мегафон " на НМД.

Изборът на спечелилите в категориите Герой на децата и Детска организация се дефинира напълно от публиката. В останалите категории спечелилите се избират от журито, като номинациите, събрали най-вече гласове онлайн от необятната общност получават два спомагателни гласа.

Четиринадесетите награди „ Златна ябълка " на НМД ще бъдат връчени на тържествена гала на 31 май в гр. София.

В оставащиге два дни до 14 май всеки може да поддържа своя воин на децата през уеб страницата на състезанието -.

Наградите тази година се осъществят с помощта на Siemens България и Kaufland Bulgaria и са отдадени на идеята на НМД „ Образование за всяко дете ". Като най-голямото обединяване на цивилен организации и експерти, работещи дружно за по-добри закони и политики за децата и техните фамилии в България, НМД работи за основни промени в българското обучение и за еднакъв достъп до качествено и приобщаващо обучение.

За Национална мрежа за децата

Национална мрежа за децата е най-голямото у нас обединяване на 130 цивилен организации и деятели, които работят в интерес на децата в България. Повече от 200 хиляди български деца и над 100 хиляди фамилии годишно получават поддръжка от нашите организации и експерти.

Уебсайт: https://nmd.bg/

Фейсбук: https://www.facebook.com/nmdbg

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nmdbg

За повече информация: Благовеста Симеонова, Комуникация и събития, Национална мрежа за децата

[email protected]

+359 888 949883

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР