Само два дни ни делят от преминаването на Слънцето в

...
Само два дни ни делят от преминаването на Слънцето в
Коментари Харесай

21 тайни за характера на зодия Рак

Само два дни ни разделят от прекосяването на Слънцето в зодиакалното съзвездие Рак.

Тези от вас, които са родени под този неповторим знак, знаят, че постоянно им се приписват черти като свръхемоционалност и нервност. Истината обаче е, че зад тази сензитивна душа се крие един доста комплициран и забавен темперамент, който през днешния ден ще се опитаме да ви представим в 21 къси характерности.

Седнете комфортно и се пригответе да бъдете пренесени в чудния свят на представителите на зодия Рак:

1. Раците ще ви прочетат като отворена книга

Те имат естествената заложба да схващат единствено с един взор по кое време някой е откровен с тях или се пробва да ги измами. Интуицията им работи безотказно, по тази причина е добре да се осланят на нея във всяка една житейска обстановка.

2. Раците са буйни любовници

При тях страстта е огромна и работят импулсивно, което ги прави изключителни любовници. Дори Казанова би им завидял, в случай че инцидентно ги следи през вратата на спалнята.

3. Раците имат дълги интервали на страдалчество

Чувствителната им натура извънредно мъчно претърпява разделите и може да мине много време, преди да се хвърлят в обятията на някой различен, даже и единствено за разтуха. Предпочитат да изживеят тъгата си и единствено когато са подготвени да продължат напред, позволяват нов човек до себе си.

4. Раците са безпределно великодушни

Ако имате близки другари или родственици Раци, знаете за техния табиет да се появяват постоянно с големи пакети дарове с мотив и без мотив. И повода не е, че се усещат задължени да го създадат. Не, те просто се зареждат от усмивката, която този дребен жест провокира у вас.

5. Раците са неразгадаеми и потайни

Истинска загадка за останалите на пръв взор елементарни зодиакални знаци. Или ги приемате такива, каквито са, или не. Само не се опитвайте да ги разгадаете, това няма да приключи добре и за двама ви.

6. Раците се привързват мощно към хората, които обичат

Те обожават да се усещат мечтани и нужни за околните си, а меката им и чувствена природа притегля близките като магнит. И хоп! Докато се усетите, сте се привързали един към различен като с невидими стоманени влакна.

Четете още: 21 секрети за характера на Телеца

7. Раците са спокойни и приятни за другарство... до момента в който не бъдат предизвикани

Да общуваш с Раци е наслаждение и вълшебно прекарване, само че това никога не значи, че ще разрешат да им се качите на главата. Ако ги провокирате, се пригответе да бъдете сложени на мястото си по метод, който единствено Раците владеят.

8. Раците могат да изпитват светкавична промяна на настроенията

Безкрайно прочувствената им натура ги прави извънредно неустойчиви в техните настроения. Събуждат се една заран и се усещат слънчево и прелестно, само че до вечерта несъмнено ще са сменили още няколко сезона в душите си. Така че при тях денят несъмнено не се познава по сутринта.

9. Раците са най-хубавите другари

Раците са положителни слушатели, само че на първо място са подготвени да зарежат всичко и да станат в 3 през нощта, с цел да оказват помощ на другар в потребност.

10. Раците са сантиментални

Мил жест, стъпки в пясъка, разрошени коси, честност. Всичко допира сърцето на един Рак и вълна от страсти се надига в душата му, а сълзите бликват като дълго защитавани извори на горест и благополучие по едно и също време.

11. Раците не се забъркват в мимолетни връзки

Раците обичат интимността и отдадеността на дългите връзки и рядко може да ги видите в компанията на краткотрайни ухажори. Те не си губят времето с сходни „ четки “ на егото, тъй като знаят същинската стойност на нещата от живота.

12. Раците трансформират всяка къща в дом

Домът на един Рак е неговата цитадела и няма друго място на света, на което да се усеща по-сигурен и спокоен. Ако влезете през прага на един дом и той е едно от най-чистите, подредени и уютни места, на които сте били, то неговият притежател сигурно е зодия Рак.

13. Когато Раците са нещастни, те се дистанцират от близките

Дори да е нещо дребно, в главата на Рака то е с великански размери. Затова очаквайте даже когато е сърдит за нещо нищожно, да построи стени към себе си, които в случай че не сте Хълк, не ви предлагаме да разбивате.

14. Раците не понасят „ надувки “

Много малко са хората, с които Раците не умеят да поддържат връзка, само че в случай че сте находчив самохвалец, който се пробва да им споделя какво да вършат, несъмнено не сте познали с кого си имате работа.

15. Раците са стеснителни в избрани обстановки

Ако не познават добре индивида отсреща, Раците не обичат да се разкриват изцяло и в профил може да наподобяват леко срамежливи. Само им дайте малко време и ще се покажат в целия си искра.

16. Раците имат неповторимо въображение

Мечтатели по природа, мозъкът на раците не познава никакви граници. Те са извънредно отворени за нови хрумвания и постоянно подхождат задълбочено към всеки един аспект от живота.

17. Раците не не помнят елементарно обидите

Раците изповядват максимата, че би трябвало да се отнасяш с хората по този начин, както искаш да се отнасят и с теб, само че в случай че някой в действителност ги нарани... не очаквайте скоро да му бъде простено или забравено.

18. Раците са мощни и устойчиви

Те могат да са чувствителни и прочувствени, само че не бъркайте тези им характерности със уязвимост. Дори в противен случай, това е една от най-устойчивите зодии, която ще оцелее без значение през какви компликации я слага животът.

19. Раците инстинктивно пазят хората, които обичат

На първо място в света на Рака стоят фамилията и околните им. Затова не си и помисляйте да нараните който и да било от тяхната фамилия, тъй като ще бъдете преследвани и отмъстени, в случай че ще това да им коства и живота.

20. Раците са сложни човеци с доста лица

Трудно е да дефинираме представителите на зодия Рак с една дума. Толкова многопластов е техният темперамент. Тъкмо си мислиш, че си ги опознал и знаеш с кого си имаш работа, когато те се демонстрират в радикално друга светлина и тотално объркват първичната ти визия.

21. Раците са безпределно състрадателни

Едни от най-грижовните представители на зодиака, това са Раците. Истински емпати, те без неточност на секундата схващат, в случай че някой техен непосредствен се усеща зле и ще създадат всичко допустимо, с цел да го утешат. Изключително земни и любящи, те съвършено умеят да се слагат на мястото на другия и в никакъв случай не не помнят от къде са тръгнали.

Известни персони, които са зодия Рак: Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, принцеса Даяна, Рубенс, Хемингуей, Луис Армстронг, Никол Шерцингер, Том Круз, Мерил Стрийп, Робин Уилямс и други /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР