Само допреди година Роналдо носеше екипа на Ювентус, но през

...
Само допреди година Роналдо носеше екипа на Ювентус, но през
Коментари Харесай

Рома с амбициозен план да привлече Кристиано Роналдо

Само допреди година Роналдо носеше екипа на Ювентус, само че през лятото реши да си тръгне, с цел да се завърне в Манчестър Юнайтед. Макар да означи 24 гола през сезона, той не съумя да помогне на " Червените дяволи " да завършат в топ 4. Португалецът не е изключително благополучен от протичащото се на " Олд Трафорд " и от неналичието на нови попълнения, които да вдигнат класата на тима. Затова все по-усилено се приказва, че той може да си тръгне до края на летния трансферен прозорец.

Изглежда от Рома желаят да се възползват от тази обстановка и да опитат да привлекат Роналдо в състава си. В клуба са наясно, че това е сложна задача, имайки поради, че отборът няма да играе в Шампионската лига, а и не е несъмнено дали самият Роналдо ще е податлив толкоз скоро да се завърне в Серия " А " и то в по-малък тим от Ювентус.

От друга страна обаче Рома държи и няколко коза. Първият е, че отпред на тима е Жозе Моуриньо, който е в отлични връзки с Роналдо. Спортен шеф е различен португалец - Тиаго Пинто, а американските притежатели имат огромни упоритости за клуба и са подготвени на съществени вложения.

Междувременно стана ясно, че Байерн (Мюнхен) няма интерес към Роналдо, тъй че сега " Вълците " са най-сериозният претендент за подписа му.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР