Само дни след като съблякоха дете в столичен автобус заради

...
Само дни след като съблякоха дете в столичен автобус заради
Коментари Харесай

Левскари пребиха фенове на ЦСКА заради шал

Само дни откакто съблякоха дете в столичен рейс поради блуза на ЦСКА, почитатели на "Левски " пребиха младежи от агитката на аления тим с тръби.

Тежкият случай се е разиграл точно на националния празник 3 март, а за него във "Фейсбук " споделя Радослав Митев.

Четирима арестувани поради съблеченото в рейс момче

Ето какво написа пребитото момче в обществената мрежа:

"Здравейте другари. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от възприятие на дълг и горделивост. В същия ден посетих футболния мач сред ЦСКА и Ботев Враца. Няма да акцентирам в този пост на мача, а на прибирането от него. Историята на малко е следната.

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред вкъщи, с цел да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарче в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно конкретизиране е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена работа ни беше устроена засада. Петима почитатели на Левски ни нападнаха в тил за да ми бъде взет шала.

Тяхната цел бе изпълнена, а следствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март! "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР