Само ден след като попадна в Сървайвър, ексфутболистът Благо Георгиев

...
Само ден след като попадна в Сървайвър, ексфутболистът Благо Георгиев
Коментари Харесай

Благо Джизъса получи нов прякор в Сървайвър

Само ден откакто попадна в " Сървайвър ", ексфутболистът Благо Георгиев се снабди с нов и много атрактивен прякор, който сигурно ще държи да остави и след края на шоуто.

Съотборниците му от племето на известните се оказаха повече от впечатлени от опциите му в тежката борба в електриковите води на Доминикана и в последна сметка го дефинираха като " Тигъра " - нещо, което накара Джизъса напряко да се разтопи от кеф. В нея той беше заключен с верига на платформа в Карибско море дружно със противника си от вражеското племе " Войни " - стилният дизайнер Едис.

Двамата трябваше да бъдат освободени от съотборниците си, да скочат във водата, да преминат през серия от трудности и да стрелят по топки. Съплеменничката на Благо - нежната красавица Марго, обаче не съумя да го отключи в точния момент, а през това време дизайнерът Едис набра голяма преднина, написа " Блиц ".

Въпреки че изостана грубо, Джизъса не се отхвърли и направи необикновено шоу като настигна противника си, стопи изцяло разликата сред двамата, съумя да го съкруши и да вземе значима точка за своя отбор, който го посрещна с бурни възгласи: " Тигър! ", " Звяр! ". В последна сметка племето на известните завоюва водната борба с 10 на 7 и взе тотема за родов имунитет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР