Само ден преди големия финал в Игри на волята: България“

...
Само ден преди големия финал в Игри на волята: България“
Коментари Харесай

Пламен завърши на пето място в „Игри на волята: България“

Само ден преди огромния край в „ Игри на волята: България “ войните получиха изненадващи видео поздрави от най-близките си хора, които ги развълнуваха, само че и дадоха нова доза сили за последните борби в играта. В борбата за имунитет пред всеки имаше въже с пет възела, за което трябваше да се заловен. На избран период трябваше да сменят захвата си. Най-дълго още веднъж останаха Пламен и Юлиян , само че този път борбата завоюва учителят, който устоя 23 минути и 40 секунди и по този метод завоюва имунитет.

Последният съвет се организира през днешния ден и той сподели другото лице на участниците, тъй като след него повече номинации няма да има. Веселин събра два гласа и отиде на борба, само че другите бяха с по една номинация и на Юлиян се падна тежката задача да избере какъв да е съперникът на Веско. За огромна изненада учителят избра това да е Пламен, което разочарова пожарникаря, тъй като точно той до този миг беше най-силната поддръжка на Юлиян. „ Това негово решение е доста обикновено. Иска да му е елементарно. Това демонстрира кой какъв е “, бяха думите на Пламен.
 Игри на волята NOVA
„ Не чаках да ви видя тук през днешния ден. Днес Юлиян сподели, че е най-хитрият от всички “, с тези думи Александра Сърчаджиева посрещна двамата войни на Арената. Пламен и Веско първо трябваше да разбият код с цифри, прескачайки стена и преброявайки плодовете и зеленчуците на сергия с плодове. Шифърът освобождаваше сандък, в който имаше ключ с който трябваше да отворят сандъче, в което имаше карта със знаци, които трябваше да се разчетат и по тях да се свържат две въжета. Свързването на въжетата ги водеше до тъкмо избрана зона в пясъка, където трябваше да намерят четири торбички. В торбичките се намираха частите от лост, който трябваше да се сглоби и с него да се придвижи топка до ръка във въздуха. По-бързо се оправи Веселин, който съумя да се класира за финала на следващия ден, а Пламен остана на почетното пето място в шоуто. „ Финал преди финала, не ти беше тука мястото “, бяха думите на Веско. „ Не мога да се развеселявам на успеха си. Пламене ти си популярен “, показа Веселин. „ Моята премия са думите на хората “, бяха последните думи на Пламен, а напускането му трогна най-вече Добрин, който се разплака.
 Игри на волята NOVA-->
Утре вечер следва огромният край в „ Игри на волята: България “. До него доближиха Юлиян, Веселин, Добрин и единствената дама, Ана Мария . Един от тях на следващия ден ще завоюва огромната премия от 200 000 лв., а решението ще бъде на феновете на NOVA. Кой ще е огромният победител в първия сезон на шоуто ще разберем на следващия ден от 21:00 часа.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР